Wasservice

Het regelmatig reinigen van uw paardendekens, sjabrakken etc. verlengt de levensduur van het materiaal. Het materiaal blijft tevens soepeler en zal minder snel kapot gaan.

Uphill Stables Wasservice beschikt over professionele wasmachines met speciaal voor paardendekens geschreven programma’s en wassen de dekens op een laag toerental.

Niet onbelangrijk is dat wij uw dekens alleen met A-merken vloeibare zeep wassen, zodat uw paard geen last heeft van nare zeepresten die door het gebruik van poeder achter kunnen blijven.

Het is tevens mogelijk uw kostbare deken weer geheel waterdicht te laten maken. Dit doen wij met het bekende middel Nikwax. Bekend van diverse extreme buitensporten.

U krijgt uw deken als nieuw verpakt binnen 2 weken terug. Kortom, uw deken is bij Uphill Stables in goede handen.

Zomer & winterdekens

  • 1 tot 10 stuks € 14,50
  • 10 tot 30 stuks € 12,50
  • Vanaf 30 stuks € 11,00
  • Waterdicht behandeling € 6,00

Zweetdekens

  • 1 tot 10 stuks € 9,00
  • 10 tot 30 stuks € 7,50
  • Vanaf 30 stuks € 6,00

Sjabrakken & reparaties

  • Dekens, sjabrakken en overige spullen worden gewassen op eigen risico. Gaten en scheuren kunnen tijdens het wassen groter worden, ook de kleur kan lichter worden. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

Aanleveren van dekens

Tot de 15 dekens dient u deze zelf te brengen. Wij verzoeken u deze aan te bieden in een vuilniszak, vergezeld met een briefje met daarop vermeld: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en tevens Nikwax ‘ja of nee’.

Boven de 15 dekens is het altijd mogelijk dat deze opgehaald worden. Ideaal als u een grote stal heeft.

Heeft u van meerdere personen dekens dan is het mogelijk dat wij naamkaartjes opsturen zodat deze aan de deken bevestigd kunnen worden. De dekens komen netjes in plastic terug met de naam van de klant erop.

Heeft u andere wensen dan is er in overleg alles mogelijk! 

Zelf uw deken repareren?

 

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in uw deken kunt repareren. Het is ongekend sterk en elastisch. Het is een permanente oplossing die uw deken zijn waarde laat behouden. Zoals je hieronder kunt zien is het product simpel aan te brengen.

tear_aid_overig

Reparatiemateriaal voor
gaten en scheuren

Extreem sterk

Elastisch

Waterdicht

Kleurloos

Permanent

                 Vanaf nu is het mogelijk om Tear-Aid type A te kopen bij Uphill Stables Wasservice!