Diensten

Training

Bij Uphill Stables bent u aan het juiste adres om uw paard in training te zetten of voor het uitbrengen op wedstrijd. We hebben alle faciliteiten om uw paard optimaal te verzorgen en in topconditie te houden.

Predikaten zijn een meerwaarde voor uw paard. Het is mogelijk om uw paard bij Uphill Stables neer te zetten voor het rijden van een IBOP, PAVO Cup ed. Maar ook voor het behalen van een sportpredikaat. 

Africhting

Ook kunt u uw paard bij Uphill Stables laten africhten. We doen dit in alle rust en we zijn ervan overtuigd dat vertrouwen het belangrijkste is in de africhting. U kunt uw paard geheel onbeleerd brengen. We hebben degelijke faciliteiten om uw paard goed en veilig zadelmak te maken.

Instructie

Joyce verzorgt de lessen voor Uphill Stables. Ze is Orun niveau 4 instructrice. Inmiddels heeft ze al veel ervaring in het begeleiden van zowel jonge kinderen als ook volwassenen. Of u nu een jong of oud paard hebt, een hele gedreven wedstrijdruiter of een hele fanatieke recreant bent, bij Uphill Stables bent u aan het juiste adres.